2PERFORM - NiteNITE
Sluit
Sluit

EMPOWER YOUR CREATIVENESS!

ClubNITE en De Noorderlingen introduceren vanaf 13 maart 2PERFORM!

We nodigen je uit om wekelijks bij ons op de vloer te komen werken aan jou performing skills. We laten ons tijdens de workshops inspireren door de thematieken van NITE & Club Guy & Roni. En zoals je van ons gewend bent werken we zeer flexibel, je komt wanneer het jou uitkomt maar we zien je het liefst iedere week terug!

2PERFORM bestaat deze keer uit tenminste 10 wekelijkse workshops. De eerste vier workshops worden gegeven door Nicole Cain Bakker. Ze zal met je gaan werken aan verschillende stijlen van performance, tekst, improvisatie, movement en body work.

De volgende workshops werk je met Cynthia de Vries toe naar het creëren van je eigen performance (individueel en/of als groep), vanuit een concept, tot script, tot kostuum en scenografie. Voor de echte die-hards is er de optie om in de laatste twee workshops toe te werken naar een presentatie van je/jullie eigen werk. Het gehele proces zal geïnspireerd zijn op de The Underground, de nieuwste voorstelling van NITE en Club Guy & Roni.

Lessen
De lessen beginnen op woensdag 13 maart.
Daarna iedere woensdag van 18:30 tot 20:30

Kosten
Dagkaart: € 7,50
5 strippenkaart: € 25
10 strippenkaart: € 40,00

** Let op: PIN ONLY **


IK DOE MEE

2perform whatsappgroep

Join ClubNITE

Bezoek onze voorstellingen en laat je inspireren! Wees meer dan een toeschouwer en maak jouw performance over wat verteld moet worden van klassiek tot experimenteel en multidisciplinair. Wij hebben alle expertise in huis om jou theaterskills te upgraden. Check ook @ClubNITE op Instagram voor meer van onze workshops.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.