We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Theaterseizoen 2019-2020 in Delft

Een avond NITE in het nieuwe theaterseizoen. Dat kan in Delft met onze voorstelling Before/After (Voorheen/Nadien). Over de manieren waarop minuscule alledaagse gebeurtenissen een heel leven omgooien. Een beeldende, poëtische mozaïekvoorstelling met een grote cast van dansers, musici en acteurs.

Na het daverende succes van Brave New World 2.0 (“één van de meest intrigerende voorstellingen van dit theaterseizoen” ⭐⭐⭐⭐⭐ – NRC) en de regieprijs voor Salam (“Een wervelende, grootse voorstelling die het woord ‘theater’ alle glans geeft die het kan hebben.” – toneeljury), is NITE terug met deze spectaculaire, maar intieme voorstelling.

Je kunt op veel manieren kijken naar dit interdisciplinaire theater: laat je raken door de muziek, een stem, een specifieke beweging, een historische verwijzing of een uitspraak in de tekst. Deze voorstelling is Language No Problem: er worden meerdere talen gesproken en er is Engelse en Nederlandse boventiteling in elke zaal.

Artistiek leider Guy Weizman legt alvast uit wat je van BEFORE/AFTER kunt verwachten:

Meer over de voorstelling

 

Te zien in de
Theater de Veste
Route

 

Of bestel direct kaarten bij jou in de buurt:

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.