We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Een van onze voorstellingen gezien en wil je meer NITE? Snappen we!


2DANCE

Niet-professionele dansers, UNITE! Young NITE introduceert 2Dance: workshops voor iedereen die van dans houdt, door contemporary dancer Gaja Rupnik Karuso (Poetic Disasters Club, Before/After).

2DANCE

 

2ACT
Is acteren meer je ding? Samen met theatermaker en actrice Merel Smit verdiep je je in de thematiek van onze voorstellingen en ga je zelf aan de slag!

2ACT

 

2SEE
Altijd al eens rond willen neuzen in het kostuumatelier of willen spieken bij een repetitie? We got you covered! Op maandag 10 oktober en woensdag 21 december organiseren we tussen 16:00u en 17:00u een openbare rondleiding door de monumentale Machinefabriek en nemen we je mee naar twee repetities!

2SEE

2CREATE
Of doe mee aan ons ‘maakweekend’. Een weekend waarin jij de touwtjes in handen hebt! Dit seizoen organiseren we er maar liefst vier, dus opties genoeg! Onder de naam 2CREATE bieden we een weekend lang verschillende workshops waarbij wij je kennis laten maken met dans, theater, muziek en fashion. En het leukste: je gaat zelf aan de slag!

2CREATE

INDUSTRY TRAINING
Vanaf oktober 2022 biedt danser en choreograaf Charlice Johannes een nieuwe reeks dance industry trainingen aan bij Club Guy & Roni. Hou deze pagina in de gaten voor de audities voor 2023!

industry training

Nooit meer iets missen en reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE (Noord Nederlands Toneel + Club Guy & Roni)