Aanmelden Bab Ad-Daar - NiteNITE
Sluit
Sluit

Doe mee met ons!

Bij Bab Ad-Daar geven wij nieuwkomers de ruimte om hun talenten en vaardigheden te verbeteren, van dansen, acteren, video’s maken tot en met het bouwen van decors. Daarnaast zijn er ook verschillende activiteiten waaraan je mee kan doen, zoals Dabke of het Koor en is er de mogelijkheid om mee te doen met onze participatieprogramma’s! 

Enthousiast geworden? Meld je aan en er wordt een ontmoeting gepland met initiatiefnemer Ahmad Abdulwahab. Hij zal samen met jou naar de mogelijke trajecten kijken en uitzoeken wat het beste bij jou past. Daarna word je met een mentor gematcht die een professional is op cultureel vlak en jou ondersteund in de praktijk, je voortgang evalueert en je op de been houdt wanneer het even moeilijk gaat. 

 

Aanmeldformulier Bab Ad-daar

Stap door onze deuren heen en laat zien wie je bent. Vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op! Het enige wat wij van jou als nieuwkomer vragen, is dat je een idee hebt van welke talenten en/of vaardigheden jij wil verbeteren.
  • Kolom 1Kolom 2Kolom 3 
    Nieuwe rij toevoegen
    Laat ons weten op welke dagen in de week je beschikbaar bent om een eerste bijeenkomst te plannen met matchmaker en initiator Ahmad Abdulwahab. Vul alsjeblieft één of meerdere dagen en beschikbare tijden hieronder in.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.