We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Mogen wij jou een paar keer per jaar, digitaal, om je ongezouten mening vragen?

(of je al eens een voorstelling gezien hebt van NITE maakt niet uit)

 

Yes! ik geef graag mijn mening!

NITE is een beweging die geïnitieerd is door het Noord Nederlands Toneel + Club Guy & Roni + Asko|Schönberg + Slagwerk Den Haag.  NITE staat voor Nationaal Interdisciplinair Theater Ensemble. Samen maken wij tenminste één grote zaal productie per jaar die door Nederland en Vlaanderen op tournee gaat.  We vormen een interdisciplinair ensemble van acteurs, dansers en musici. Voor onze voorstelling Salam won Guy Weizman de Regieprijs 2018 op het Nederlands Theater Festival.

NITE tourt op dit moment door Nederland met Brave New World 2.0. De voorstelling kreeg 5 ***** van het NRC.

NITE needs to know
We zijn ervan overtuigd dat er meer mensen zijn die de voorstellingen die NITE maakt te gek vinden, maar die de weg naar de schouwburg in hun stad nog niet gevonden hebben. Omdat ze het gevoel hebben dat de schouwburg niet voor hun is, of dat je altijd chique gekleed moet gaan, of dat het saai is, dat de acteurs voor de zoveelste keer naakt op het toneel een te lange monoloog schreeuwen. Aan ons, de marketingmedewerkers van het Noord Nederlands Toneel en Club Guy & Roni, (Mintsje, Jannes, Daphne, Margaret en Bo) de schone taak juist die mensen te overtuigen toch een keer een poging te wagen.

Wij zouden heel graag onze plannen en ideeën wat vaker vooraf toetsen. Spreekt een tekst je aan? Wat zegt dit posterbeeld je? Is dit een thema dat je bezighoudt? Maar ook simpeler; zijn we eigenlijk wel duidelijk? Begrijp jij wat hier staat? Hoe kunnen we beter opvallen en hoe zorgen we ervoor dat we zichtbaar zijn? Is onze website duidelijk? Welke informatie mis je in het programmaboekje?

De vraag
De vraag is dus of we jouw emailadres toe mogen voegen aan onze NITE needs to Know mailinglijst. Dan krijg je een paar keer per jaar (max 15 x, beloofd!) een mail met een vraag van ons. Iedere reactie is welkom, kort maar krachtig of juist een uitgebreide bloemlezing, alles helpt.

Zet mij maar op die lijst!

De beloning
Time = Money & voor niets gaat de zon op. True that. Zie hier de NITE needs to know beloningsstaffel:

  • 3 x gereageerd

Dank je wel! We vragen je adres en sturen je als dank het tekstboekje van de voorstelling waar we op dit moment mee op tournee zijn.

  • 5 x gereageerd

Dank je wel. We vragen je adres en sturen je als dank het tekstboekje van de voorstelling waar we op dit moment mee op tournee zijn. Je krijgt ook de ZINE toegestuurd, een super mooie uitgave van de illustratie’s die acht illustratoren uit heel Nederland maakte bij de voorstelling Brave New World 2.0.

  • 10 x gereageerd

You rock!

Tekstboekje, ZINE én de enige echt limited edition F*ck Monday’s Weekendbreak mok. Die wil je.

  • Meer dan 10 x gereageerd

Wauw. Wat een inzet.

Uiteraard krijg je het tekstboekje, de ZINE én de enige echte limited edition F*ck Monday’s Weekendbreak mok. Maar we bieden je ook graag 1 vrijkaart aan voor een voorstelling naar keuze in een stad naar keuze.

JA IK DOE MEE

Agenda

mei
ma 20 mei 20:00
Agenda

Brave New World 2.0

Internationaal Theater Amsterdam
wo 15 mei 20:00
Agenda
Event
di 14 mei 20:00
Agenda
Event
za 11 mei 20:30
Agenda
Event

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.