We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Stel je moet kiezen: een glas zure rode wijn, of BEFORE/AFTER; de nieuwe, multidisciplinaire NITE voorstelling over de grootsheid van ons kleine leven 🦋

Voor hetzelfde geld (vanaf €3,50!) zit je bij de try-outs van de nieuwe NITE voorstelling BEFORE/AFTER in SPOT Groningen!🛁🦋 Veel muziek, veel dans, veel video – bijzijn is meemaken!

“We zijn er heel erg aan gewend dat films of theater over iets episch en groots moeten gaan. Maar ons dagelijkse leven gaat meestal meer over de kleine dingen van je kleine leven. En juist daar schuilt het diepmenselijke in.” – Guy Weizman

Klein leven / groots bestaan
Moet je een held zijn om een groots en meeslepend verhaal te hebben? Na grote verhalen (Salam, Brave New World 2.0) zoomt regisseur Guy Weizman met BEFORE/AFTER in op de grootsheid van een klein leven. In een beeldende, poëtische mozaïekvoorstelling met een grote cast van 37 dansers, acteurs en musici komt een universum aan kleine, herkenbare verhalen tot leven vol grote gevoelens op de vierkante millimeter.

Meer info over de voorstelling

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.