*** extra *** 9 SEPTEMBER 2018 Amsterdam | 11 MAY 2018 Groningen *** extra ***
Tickets
« Go Back

De SALAM SOAP #1

Verschillende disciplines - Verschillende talen - Verschillende karakters /// Hoe overbruggen de makers van Salam al deze verschillen?

Newsletter

We would love to keep in touch!

Salam = language no problem

Salam is truely language no problem! A Dutch, English and Arabic spoken performance, with English and Dutch subtitles. International friendly, just like the cast and crew ✌.

De SALAM SOAP #4 de epiloog

Het drama komt tot een einde, in de epiloog van de Salam-soap

De SALAM SOAP #3

‘Cute’ muzikanten – Stinkend Groningen – Ingeleefd spel /// De spanningen worden hoger, de elementen schuiven in elkaar en de soap nadert zijn einde!

Inleiding voor Onderweg podcast

Ga jij naar de voorstelling SALAM? Geen tijd, zin of puf om naar de inleiding te gaan, maar ben je wel op zoek naar iets meer achtergrondinformatie?

Het verhaal van Abraham/Ibrahim – achtergrond

U zag de voorstelling Salam van het Noord Nederlands Toneel, Club Guy & Roni en Asko|Schönberg s K[h]AOS (of gaat deze nog zien) en nu vraagt u zich af: hoe zat het ook alweer met de aartsvader en dat schaap? Waarom is de geschiedenis van Abraham/Ibrahim – de uitverkorene – zijn zonen Ismaël en Izaäk en […]

De SALAM SOAP #2

Wat heeft feminisme te maken met de Lion King? Wat heeft een bordspel te maken met de Smurfen? Wat heeft Mohammed Azaay te maken met dans? /// Zie in DEEL 2 van de SALAM SOAP hoe deze verrassende verbanden in het maakproces gelegd worden.

De SALAM SOAP #1

Verschillende disciplines – Verschillende talen – Verschillende karakters /// Hoe overbruggen de makers van Salam al deze verschillen?

Salam❤️

Sharing is caring

Salam is door de grensoverschrijdende kracht en de tomeloze energie, een weldaad in de grote zaal en blijkt, gezien de samenstelling van het publiek in Groningen, ook aantrekkelijk voor jonge mensen. Wat geweldig

Scenes, Jos Schuring

naar de recensie

Openbare repetitie Salam: makers aan het werk in alle hoeken van de schouwburg

Op maandag 12 februari was in de Stadsschouwburg Groningen de openbare repetitie van Salam, de nieuwe voorstelling van het Noord Nederlands Toneel + Club Guy & Roni + Asko|Schönbergs K[h]AOS.

Hoe zat het ook alweer?

Zijn [Guy Weizman] voorstellingen stralen levensvreugde en passie, zijn een feest voor oog en oor en laten ook nog eens zien dat ras, geslacht, gezindte of nationaliteit er bij hem niet toe doen.  

Theaterkrant – Luuk Verpaalen

naar de recensie

Salam is meer dan een voorstelling. Het is een belevenis.

Dagblad van het Noorden, Eric Nederkoorn

naar de recensie

 

©️Andreas Etter
Resultaat: een geweldige, unieke, luidruchtige, soms finaal uit de bocht vliegende en ten slotte  originele voorstelling, waarin aloude Bijbelse personages fris tot leven worden gebracht.

De Volkskrant, Hein Jansen

naar de recensie