Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nite6594/public_html/wp-content/plugins/laygridder/fontmanager/fontmanager.php on line 92
We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Twee
Sluit
Sluit

Igor Podsiadly

Danser

Igor (a.k.a. Igor Podsiadly)

Niemand in Nederland kan mijn naam goed uitspreken. Vooral Guy niet. In Polen begon ik op jonge leeftijd met dansen in een 90’s disco wedstrijdgroep. Ik was de enige jongen en een tikkeltje te zwaar, maar ik kreeg alle solo’s omdat ik ‘potentie had’. In mijn tweede jaar aan de Rotterdamse Dansacademie, stuurde ik Club Guy & Roni een e-mail om te laten weten dat ik geïnteresseerd was in hun werk. Ze hebben nooit gereageerd. Een aantal maanden later werd ik door de dansacademie naar de Club gestuurd voor een project. Ze hadden blijkbaar gevraagd om een ‘lange jongen’. Hoe dan ook, ik zorgde ervoor dat ik de solo kreeg, want ik kan totaal niet communiceren met anderen. Sinds 2005 schitter ik als danser bij Club Guy & Roni en krijg ik de hele tijd solo’s.

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.