We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Doe mee met ons!

Het enige wat we van jou als nieuwkomer verwachten, is je enthousiasme en een idee van welke talenten of vaardigheden je wil verbeteren. Dit kan zowat alles zijn: van dansen over optreden en video’s maken tot bouwen van decors. Daarna word je door Ahmad gematcht met een mentor die een professional is op cultureel vlak. Dit om je te ondersteunen in je praktijk, je voortgang te evalueren en vooral om je op de been te houden wanneer het even moeilijk gaat.

Als je zin hebt om mee te doen, ontmoet je matchmaker en initiatiefnemer Ahmad Abdulwahab. Hij zal je de mogelijke trajecten uitleggen en uitzoeken wat het best bij jou past.

Neem contact op met Ahmad via: 06 48565436 of ahmad@nite.nl

Wat doen we?

Bab Ad-Daar trekt met talenten doorheen heel Nederland! In samenwerking met NITE bieden we een NITE of Bab Ad-Daar: Yara’s Wedding: een interactief theaterstuk dat een combinatie is van muziek, dans en theater en als randprogramma biedt voor de nieuwste NITE voorstelling YARA’S WEDDING. Durven we onze vooroordelen écht te bevragen? Of zijn we daar te politiek correct voor geworden? Hoe gaan we vooruit zonder elkaar kwijt te raken? 

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.