We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

HIER IS MEER.

Wij zijn NITE. Het Nationaal Interdisciplinair Theater Ensemble met Guy Weizman als artistiek leider. Met NITE mengen we toneel, dans, muziek, fashion, film, beeldende kunst. Interdisciplinair Theater is daarom – ook letterlijk – onze middle name.

ANIMATIE.

Begin mei 2023 is besloten de naam Noord Nederlands Toneel los te laten en door te gaan onder de naam NITE. Maar NITE bestaat al langer. In 2017 nam choreograaf en regisseur Guy Weizman de artistieke leiding van het Noord Nederlands Toneel over van Ola Mafalani. Met zijn komst trok ook het internationale dansgezelschap Club Guy & Roni in op de Bloemstraat 38 in Groningen. Al snel vormden dansers, acteurs en musici een gemeenschappelijk ensemble dat met de jaren meer en meer op elkaar ingespeeld raakte. NITE begon als beweging, een groep gelijkgestemde makers die samen een manifest maakte waarin de specifieke, interdisciplinaire werkwijze werd vastgelegd.  NITE en internationaal dansgezelschap Club Guy & Roni vormen nu samen het grootste interdisciplinaire theaterhuis van Nederland.

COMPILATIEVIDEO

MIS NOOIT EEN VOORSTELLING VAN NITE EN SCHRIJF JE HIER IN VOOR DE REMINDER MAIL.

Schrijf je in

 

 

LINK NAAR PERSBERICHT

 

 

 

 

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.