We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Twee
Sluit
Sluit

Elke vrijdag om 20:00 is er een voorstelling in het NITE HOTEL.

“Never waste a good crisis” zei Winston Churchill al. In deze uitdagende tijden gaan wij op zoek naar antwoorden en oplossingen om ook nu de theaters en schouwburgen gesloten zijn en we allemaal in thuisisolatie zitten voorstellingen te maken én te tonen aan publiek. Daarvoor bouwden we de afgelopen weken het digitale NITE Hotel, met een grote theaterzaal en verschillende kamers. Zo kunnen we elkaar blijven ontmoeten en voorstellingen laten zien.

Elke vrijdag om 20:00 is er een voorstelling in het NITE HOTEL.

NAAR HET NITE HOTEL

 

NITE Hotel
Het NITE-ensemble (met acteurs van het Noord Nederlands Toneel, dansers van Club Guy & Roni en musici van Asko|Schönberg + Slagwerk Den Haag) experimenteert met een online performance op afstand die tegelijk heel dichtbij is. Op 28 april opent het virtuele NITE hotel zijn deuren. Met lege gangen, maar kamers vol theater, dans, muziek en visuele kunst. Het NITE hotel huisvest een grote theaterzaal waar elke vrijdagavond  een theatervoorstelling te zien is.

Na afloop van alle voorstellingen kan je napraten met de cast, aan de virtuele bar.

In de bar kun je samen met anderen een drankje drinken (als je op tijd bestelt zelfs NITE bier) en ervaringen delen. Dit kan 1-op-1 of in een groepsgesprek.  Dwaal door de gangen, open de deuren en ontmoet live een aantal uiteenlopende personages. Raak je de weg kwijt? Bij de receptie zijn altijd robots aanwezig die je vriendelijk de weg zullen wijzen.

BESTEL NITE BIER

Nieuw werk gemaakt ten tijden van de Coronacrisis
Geïnspireerd op de new togetherness die gedwongen thuisisolatie met zich meebrengt zoekt het NITE-ensemble (met acteurs van het Noord Nederlands Toneel, dansers van Club Guy & Roni en musici van Asko|Schönberg en Slagwerk Den Haag) hoe gescheiden individuen toch een gemeenschap kunnen vormen. En vindt en passant opnieuw uit wat theater kan zijn en kan betekenen in tijden van Corona. Een virtueel hotel als ‘nieuw theater’ of misschien een simulatie van een theater-ervaring. Het NITE-hotel is virtueel gratis toegankelijk.

Hoe ziet een avond in het NITE Theater eruit?

20:00 Introductie door Guy Weizman en gast
20.15 uur inleiding op de hoofdvoorstelling
20.30 uur (CEST) start voorstelling in theaterzaal

Het NITE Theater wordt ondersteund door: Spot Groningen, Zwolse theaters, Schouwburg Amstelveen, Theater de Veste, Het Nationale Theater, TAQA Theater De Vest, Schouwburg De Lawei, Flint, Stadsschouwburg Nijmegen, Cool kunst en cultuur, Goteborg Opera&Dans, Kunstlinie Almere Flevoland, Chasse Theater, DNK Assen, Musis & Stadstheater Arnhem, Stadsschouwburg De Harmonie, Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, Parkstad Limburg Theaters

tourlist

mei
vr 15 mei 20:00
Agenda

Stories

NITE NIGHTS - Timetable

28 04 2020 ,1MIN
De timetable voor de NITE NIGHTS in het digitale theater is nu beschikbaar.
TETRIS MON AMOUR

NITE NIGHTS

21 04 2020 ,1MIN
Meld je nu gratis aan voor de NITE NIGHTS.
TETRIS MON AMOUR

Feed

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.