We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Einde seizoensfeest met veel korte voorstellingen van Gronings theatertalent

Was je erbij op zaterdag 7 oktober 2017. Toen op allerlei verrassende locaties in onze uitverkochte Stadsschouwburg een bonte waaier aan theatertalent zorgde voor zeven korte, afwisselende maar razend boeiende performances?

Tijdens de Theaternacht op vrijdag 31 mei borduren we een beetje voort op die formule. Maar dan net even anders, op meerdere locaties en met een groot aantal fantastische Groningse makers. Het Grand Theatre, de Stadsschouwburg Groningen en Theater De Machinefabriek zetten die dag hun deuren open voor Groningse theatermakers die een korte voorstelling of performances voor je gemaakt hebben. Voorstellingen die maar weer eens duidelijk maken wat een waanzinnige creatieve broedplaats stampvol talent onze stad is.

Tijdens Theaternacht zijn er drie verschillende routes waarbij je voorstellingen kan zien in de Stadsschouwburg, Grand Theatre en Theater de Machinefabriek. Drie gevarieerde routes waarin naar voren komt hoeveel talent we in Groningen hebben. Alle routes beginnen met een muzikale opening door Babaddaar bij de Stadsschouwburg en eindigen met een feestje met Teddy’s Last Ride in Grand Theatre!

Er is slechts plek voor maximaal 360 theaterliefhebbers. Dus zorg dat je erbij bent!

Routes

Geel: Kies je voor de gele route dan kan je genieten van Mads Wittermans, Rosa Da Silva en Veerle van Overloop (Shelfish).
Roze: Als je kiest voor de roze route zie je Nina Iggy (Up North / Urban House Groningen), Veerle van Overloop (Shelfish) en Karin Noeken.
Groen: De groene route bestaat uit Maarten Smit (Het Houten Huis), De Steeg óf Teuntje Post (de Noorderlingen), Karin Noeken en Rosa da Silva.

tourlist

mei
vr 31 mei 19:00
Agenda
Event

Feed

Dance Industry training

16 07 2021

Kwame Audition

17 05 2021

NITE Delivery: Meer is meer

28 04 2021

2THE LOO: Cursus Noors Breien

03 06 2020
Meer feeds

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.