Theaternacht - NiteNITE
Sluit
Sluit

Theaternacht, einde seizoensfeest met veel korte voorstellingen van Gronings theatertalent.

Was je erbij op zaterdag 7 oktober 2017. Toen op allerlei verrassende locaties in onze uitverkochte Stadsschouwburg een bonte waaier aan theatertalent zorgde voor zeven korte, afwisselende maar razend boeiende performances? Tijdens de Theaternacht op vrijdag 31 mei borduren we een beetje voort op die formule. Maar dan net even anders, op meerdere locaties en met een groot aantal fantastische Groningse makers.

Grand Theatre, Stadsschouwburg Groningen en Theater De Machinefabriek zetten die dag hun deuren open voor Groningse theatermakers die een korte voorstelling of performances voor je gemaakt hebben. Voorstellingen die je alleen hier en nu kan zien en die maar weer eens duidelijk maken wat een
waanzinnige creatieve broedplaats stampvol talent onze stad is. We starten bij de Stadsschouwburg, waarna je drie of vier voorstellingen ziet. Aan het eind van een avond vol verrassingen komt iedereen samen in het Grand Theatre voor een spetterend theatraal feest waarbij ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Niet iedereen heeft immers hetzelfde gezien en beleefd.

Er is slechts plek voor maximaal 360 theaterliefhebbers. Dus zorg dat je erbij bent!

SPOT Stadsschouwburg Groningen

9711 VX Groningen, Nederland

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.