The Underground - NiteNITE
Sluit
Sluit

Welkom bij “The Underground”, een muzikale theatershow over de kunst van het mislukken. De oude Sluisfabriek in Drachten transformeert van 5 tot en met 28 mei in een spectaculair circus met live muziek, bandjes, theater en dans.

Tickets

The Underground is een gruizige, geestige en grappige voorstelling over het belang van gezien worden, en de tragiek van het falen. Met een glansrol voor Sanne den Hartogh en weergaloze monologen geschreven door Rik van den Bos. Deze zeer muzikale theatervoorstelling van het Noord Nederlands Toneel met live muziek door Slagwerk Den Haag en Asko|Schönberg speelt dit voorjaar exclusief in Drachten. Mis hem niet!

“Hoofdrolspeler Sanne den Hartogh vertaalt de levendigheid van de geest van zijn personage in een energieke speelstijl vol clownerie.”

 ⭐⭐⭐⭐ Leeuwarder Courant

pUBLIeKSREACTIES

https://vimeo.com/706908738

Tijdens het Culturele Hoofdstad jaar Leeuwarden-Fryslân 2018 presenteerden het Noord Nederlands Toneel en Club Guy & Roni de voorstelling Conference of the Birds die meer dan 12.000 bezoekers trok. In het kader van de eerste editie van de Arcadia triënnale zijn Groningse gezelschappen terug voor een nieuwe voorstelling: The Underground.


Locatiethea
ter met een festivalsfeer


The Underground is te zien in Drachten, waar het Sluisfabriekscomplex wordt getransformeerd tot een festivalterrein, compleet met foodtrucks en elke avond een andere band in het voorprogramma.  

Praktisch

  • Naast de Sluisfabriek is een groot bewaakt parkeerterrein waarop je als bezoeker gratis je auto mag parkeren. Volg hiervoor de bordjes op locatie. Het adres van De Sluisfabriek is Tussendiepen 6, Drachten.
  • PENDELBUS IS BESCHIKBAAR. Kom je met het openbaar vervoer? Voor de terugweg geeft 9292ov geen goed reisadvies aan. Maar daar is een oplossing voor! Tussen 23:00 en 00:00 gaat er vanaf De Sluisfabriek een pendelbus naar station Drachten. Schrijf je hiervoor in bij binnenkomst. Ook voor de heenweg kan het zijn dat 9292ov geen of slecht reisadvies geeft voor het adres van De Sluisfabriek (Tussendiepen 6, Drachten). Gebruik dan Omloop 54, Drachten (McDonalds) voor een werkend reisadvies.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.