Industry Training Showcase - NiteNITE
Sluit
Sluit

What’s up, dance lovers?! 

We hebben ons laten vertellen dat er iets nieuws aan komt… De allereerste Industry Training Showcase staat gepland!

De afgelopen acht maanden is danser en choreograaf Charlice Johannes tijdens het Industry Training programma aan de slag gegaan met een groep van twaalf geweldige, jonge dansers. Dit initiatief heeft ze bij Club Guy & Roni opgezet om gepassioneerde jonge dansers op te leiden en voor te bereiden op de professionele danswereld.  

De dansers presenteren hun werk tijdens een SHOWCASE op 30 juni 2022, op onze thuisbasis: Theater de Machinefabriek, Bloemstraat 38. 

donderdag 30 juni
Theater Machinefabriek, Bloemstraat 38, Groningen
19:00 deuren open
19:30 showcase begint

Reserveer nu je GRATIS ticket en maak je klaar om omvergeblazen te worden!
** Let op – geen kaartverkoop aan de deur **

Tickets

Openingsvoorstelling door 2Dance

“THE LIGHT” is de eerste creatie die voorkomt uit de 2Dance workshops van Club Guy and Roni. Onder leiding van danseres en theatermaakster Gaja Rupnik Caruso hebben de deelnemers een kort stuk gemaakt over eenzaamheid, wederopstanding en het zoeken naar verbinding in ruimte en tijd.

DANSERS:

Nigel Onwuachu, Juliette Bonnepart, Lex Fézler, Lara Fergus, Iza van den Bosch, Jeanine Homan, Sami A. Johnson, Merel Kotterer, Lara Mattheij, Coby Notenbomer, Dominyka Buiko, Mira Kuipers, Judith Brouwer, Joshua Ludy, Esin Türközü, Ayla Boonstoppel, Alexandra-Iarina Chiciu

CREDITS:

Kostuumindeling: Lea Kavita Kutscher, Jeanine Homan
Assistent-regisseur: Jaana van Vliet
Licht ontwerp: Sami A. Johnson, Merel Kotterer
Muzikale credits: Alabaster DePlume

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.