Sara Giampaolo - NiteNITE
Sluit
Sluit

Sara Giampaolo

Performer

De afgelopen jaren ben ik vooral bezig geweest met zelf maken, educatie ontwikkelen of aan de zijlijn aan voorstellingen meewerken. Heel leuk om nu zelf ook weer een keer als speler op de vloer te staan. En dat dat dan ook nog eens in een coproductie van Maas en Nite is, is helemaal te gek.

 Sara Giampaolo (1991) studeerde in 2013 af aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem als docerend theatermaker. Momenteel is ze werkzaam voor Maas theater en dans als artistiek medewerker, theatermaker en programmeur voor jeugd in het Maaspodium. Binnen haar werk ontwikkelt en maakt ze projecten en voorstellingen voor en met kinderen, jongeren en volwassenen.  

Naast haar werk voor Maas was ze de afgelopen jaren ook werkzaam voor onder andere Wunderbaum, Wat We Doen en het Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland. Sara maakte in het kader van Theater Na de Dam verschillende voorstellingen in zowel Nederland als Italië. Ze deed de eindregie van de theatertour van Maaike Ouboter en voor Maas schreef en regisseerde ze samen met Anne Fé de Boer de theatersolo Een kleine brief aan de grote stad. Het gelijknamige prentenboek is Sara’s eerste boek. Daarnaast maakte ze bij Maas onder andere de peutervoorstelling Doe eens lief die afgelopen seizoen door het land tourde. In seizoen 21/22 is ze als speler te zien in de voorstelling Zinderella. Een coproductie van Maas theater en dans en Nite.  

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.