Casting call: NITE RIDERS - NiteNITE
Sluit
Sluit

Casting call: NITE RIDERS

NITE zoekt acteurs/performance studenten voor nieuw stageprogramma NITE RIDERS! 🚨

Als NITE RIDER loop je in seizoen 24–25 mee met o.a. NITE IN PROGRESS: OERSOEP van de Noorse regisseur Rebekka Nilsson, een research met het Chileense collectief LasTesis en workshops van het NITE ensemble. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je eigen afstudeervoorstelling te produceren. We zijn op zoek naar vier studenten die in seizoen 2024–25 in het vierde jaar van de toneelacademie zitten.

Je bent een goede kandidaat voor de NITE riders als je actief kan deelnemen aan creatieve processen en bereid bent om in een geregisseerd project te spelen.

Het programma start in november 2024 en eindigt in juni 2025. NITE betaalt de stagiaires een stagevergoeding conform CAO Toneel & Dans.

WANNEER
De casting workshop zal plaatsvinden op 25 mei 2024 van 11:00 – 16:00

WAAR
Theater de Machinefabriek, Bloemstraat 38, 9712LE Groningen

DEADLINE
De deadline voor aanmelding is op 17 mei.

CONTACT

Als je momenteel in het 3e jaar van je studie zit en geïnteresseerd bent om deel te nemen aan het NITE riders programma, stuur dan een email met je CV naar gezelschapsdramaturg Friederike Schubert.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.