We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

Scholierenpremière Brave New World 2.0

Op woensdag 6 maart 2019 vindt de speciale scholierenpremière van Brave New World 2.0 plaats!

In de Stadsschouwburg Groningen wordt op woensdag 6 maart een première gehouden voor meer dan 500 scholieren van RSG De Borgen, H.N. Werkman College – Stadslyceum en het Zernike College uit Groningen.

Zij krijgen de kans om als eerste de nieuwe NITE voorstelling Brave New World 2.0 te bekijken. Deze interdisciplinaire voorstelling met 23 acteurs, dansers en musici, onder leiding van regisseur Guy Weizman, stelt de vraag: wordt de wereld door technologische ontwikkelingen een betere plek, of vergroten deze ontwikkelingen voornamelijk de al bestaande ongelijkheid tussen de haves en de have-nots? Wat als we door dit alles vergeten wat echt contact met anderen betekent?

Na afloop van de voorstelling vindt er een premièrefeest plaats in de foyer, met o.a. drankjes, patat en een DJ. De scholierenpremière belooft een onvergetelijke avond te worden waarbij scholieren de ervaring van een echte theaterpremière krijgen!

 

 

 

 

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.